Robert Plant

Jag är totalt beroende av denna människa.
Jag tror jag är sjuk i huvudet.
Jag har sett på en Led Zeppelin DVD idag ca fem gånger.
Jag fattar inte vad jag håller på med.
Hur som helst är jag kär i Robert Plant......

Ps. på min bläckpenna står det   "handy grip ball"  hahaha 
image5

små äckel


Jag blir så jävla irriterad på alla småäckel som inte fattar nåt. som bara lever för pengar och inget annat.(Jag bryr mig inte om en VISS person känner sig träffad nu).
Citat: "jag ska köpa det och det där och när jag fått pengar av min mamma ska jag köpa det oxkså. sen har jag funderat på att åka dit och dit och jag längtar jätte mycket till jul för då ska vi till USA och vi ska shoppa en massa då med"
KAN NI/DU INTE BARA HÅLLA KÄÄÄFT!!!!!!

Suck jag blir så förbannad på personer som lever på andras bekostnader...
Och inte nog med det, nu har alla jävla emo:s börja tro att min ända riktiga vän är någon psykolog eller måltavla för alla problem dom har...GAAAHH....fattar dom inte att det inte är någon vettig människa som bry sig?!

Good bye my lovers

/yrsa


mm..

" I am number 1 'cause 2 is not a winner and 3 nobody remembers "



vi har bara skrattat inatt . varit paralyserade då vi sett min förlovade man på tv, fettat oss för min kära vän hade sin "fettar-dag" då . utgången vid ettslaget slutade pretty bad då vi insett att grinden ut till taket var fastfrusen och vi insett att vi skulle va tvungna att hoppa över, men det gick helt okej bortsett från att jag landade i djup snö som for in i skorna, sen blåsten som på den höjden nearly took our lives, ciggisarna som knappt blev tända pga det och ihjälfrusna händer och sedan ingången då jag var så rejält borta att jag knappt kom över grinden igen och min kära vän som bara skrattade . jafan ni fattar inte hur bra sånt är . fredag är jag på en Plant-natt med min kära vän och lördag är vi bortlovade på intressanta saker då vi får träffa DEN SNYGGASTE SNUBBEN .
(jag är nöjd)


two lost souls swimmin' in a fishboul

Pink Floyd .. Det eviga bandet som aldrig suger nånstans och jag har sytt en fett snygg tröja som jag är fett jävla nöjd med !

Men jag är leds på det eviga tjatet om förhållanden som inte håller, javisst fattar jag väl att man inte kan va tillsammans med samma människa hela livet men iaf!,jag blir så leds på en vän t.ex vars pojkvän sagt att han vill ta en paus för att han "mår dåligt" och hon beter sig som om hela världen ska gå under, visst jag missunnan inte folk kärlek, det måste ni fatta men jag blir så jävla leds på personer som tror att jag är nån slags jävla psykolog
! alltså I don't give a damn . Serioulsy .'


jaja, nu ska jag fortsätta lalla segt .Peace
/Maria-Elena


RSS 2.0