party party!

ytterligare party party. 
jag steg upp halv ett och gick sen en halv mil med Boppo.
sen tjänade jag 500 spänn yes
.   / elena

Tant i en gul glitter topp...

Ni kan ignorera min rubrik om ni inte absolut tycker att det är den finaste rubrik ni någonsin sett. Jag håller med min kära blogg vän Elena om att vi är dåliga på att uppdatera våran blogg, men som sagt är vi sådana personer som gillar att umgås bättre än att sitta framför datorn och inte ha något liv. Vi bloggar när det finns något att säga. haha och bara för att jag sa det så har jag absolut ingen aning vad jag ska skriva.
Imorgon blir det påsklov men hela påskhysterin har redan pågått i ca EN EVIGHET! jag tror jag aldrig hatat påsken så mycket som iår, hela stan är gul och lila och inte nog med det, mitt utanför Åhlens står det en gigantisk korg men ägg i, den går mig på nerverna seriöst. Det som kommer bli kul med påsken är att jag först ska till min mormor och morfar och äta middag med typ hela släkten plus en kusin på åtta veckor som jag aldrig träffat, jag får äntligen hålla i en liten bebis (jag vet att det låter sjukt men jag har haft sån längtan efter att få hålla i ett litet barn, jag är lite konstig I know). efter den visiten far jag till Elena som hänger med till IKEA vi=shoppa.
Jag har även blivit väldigt bra kompis med min kära RHCP DVD som jag köpt. John Frusciante är en vacker människa.
hej då kära läsare (typ en men dock en VÄLDIGT bra sådan)
/ Yrsa

Ps. glöm inte att gröna stränder är samma sak som platåskor med fiskar i.

gahblabla skärpning

Hej trogna läsare, speciellt en viss dam med samma för-förnamn som jag.
Jag har nu kommit i underfund om hur fruktansvärt frenetiskt dårliga vi är på att uppdatera vår blogg, men jag antar att det blir så när man är två om den och mest beror nog på att vi mest troligt och mest möjligt har nå helt annat, mycket bättre och främst väldigt mycket mer viktigare för oss. Jag väljer iaf. att hitta på nå kul med mina små horor istället för att sitta inne och dega framför datan och lådan även om det finns en rad jävligt bra program etc. etc.

Jag har egentligen inget seriöst att slänga ur mig, men jag lovar den påhoppande argumentationstexten som utlovat, öh va, jaha okej. jo hursomhelst så kommer den ut snart.
Meanwhile så borde ni kolla upp :
http://www.myspace.com/teethening .
/
puss förhelvete elena.

RSS 2.0